Εθελοντές, χορηγοί και εκπρόσωποι ΜΜΕ είναι καλεσμένοι την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου από τις 8.30 το βράδυ στην Πλατεία Μαβίλη, για να γευτούν τα ιδιαίτερα πιάτα με τοπικά προϊόντα που θα επιμεληθεί το Chef’s Club Ηπείρου με την υποστήριξη των μαθητευόμενων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.
Η βραδιά αποτελεί μια χορηγία του Chef’s Club Ηπείρου και του catering «Καρβούνης», με χορηγούς τροφοδοσίας το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΒΙΚΟΣ», τη γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ» και τα super markets SEP Παπαδόπουλος.